Sunday, June 8, 2008

user test (raster icon)


1.this icon best (represents/defines/explain)?
A.Games B.note C.massege D.address book


2.the(interface design) was easy to (understand/use/navigate)
A.Strongly agree B.Agree C.Strongly disagree D.Disagree

3.what did u like most about the icon?
A.character design B.color combination C.the style D. all



4.this icon best (represents/defines/explain)?
A.Games B.ring style C.setting D.web access

5.the(interface design) was easy to (understand/use/navigate)
A.Strongly agree B.Agree C.Strongly disagree D.Disagree

6.what did u like most about the icon?
A.character design B.color combination C.the style D. all



7.this icon best (represents/defines/explain)?
A.massege B.note C.setting D.address book

8.the(interface design) was easy to (understand/use/navigate)
A.Strongly agree B.Agree C.Strongly disagree D.Disagree

9.what did u like most about the icon?
A.character design B.color combination C.the style D. all



10.this icon best (represents/defines/explain)?
A.setting B.games C.camera D.address book

11.the(interface design) was easy to (understand/use/navigate)
A.Strongly agree B.Agree C.Strongly disagree D.Disagree

12.what did u like most about the icon?
A.character design B.color combination C.the style D. all


13.this icon best (represents/defines/explain)?
A.Games B.clock C.web access D.address book

14.the(interface design) was easy to (understand/use/navigate)
A.Strongly agree B.Agree C.Strongly disagree D.Disagree

15.what did u like most about the icon?

A.character design B.color combination C.the style D. all

3 comments:

hui said...

erm.. i like d style n d character design...
i cn c its ur design cs of d style..
tht is reli hv ur own style...

sasuke style...
haha
keep it up...
oh~~ !!!!!!

Colleen a.k.a Aya said...

1,C
2,A
3,B
4,B
5,B
6,B
7,D
8,B
9,B
10,A
11,B
12,A
13,C
14,B
15,A

overall yr vextor icons are quiet easy to understand~
good job~!

orkidfa said...

Jeff
Posted 06/10/2008 1:16 am
test... 1)b 3)c 4)b 5)d 6)a 7)b 8)d 9)c 10)a 11)b 12)a 13)c 14)b 15)b

test 1... 1)a 2)d 3)a 4)d 5)c 6)b

test 2... 1)d 2)b 3)c 4)c 5)a 6)design

test 3... 1)c 2)a 3)c 3)color

test 4... 1)b 2)d 3)c 4)interface desing

test 5... 1)c 2)a 3)a 4)color

test 6... 1)a 2)b 3)c 4)the icon